Pilotprojekt 2018-2019

Här listas de kulturarvsföreningar som är med och testar en metod för att arbeta med film och kulturarv. Varje förening står värd för ett lokalt projekt med en serie filmworkshops för unga och äldre. Workshoparna utvärderas och filmer (digitala berättelser) som produceras delas sedan via internet samt visas vid offentlig filmvisning.

Just nu är vårens planerade workshopar genomförda och under dessa har deltagarna producerat tillsammans nästan 100 korta filmer och filmövningar. Du finner några av dem på projektets egen Youtubekanal.

Klicka på de olika föreningarna för att komma till deras egna projektsida och mer information om de individuella pilotprojekten.

Följ också vad som händer i våran blogg Händelser.

I högermarginalen under KOMMANDE HÄNDELSER visas vad som händer framåt i projektet.